Baju Raya 2013

Assalamualaikum cinta. 

Limited edition sempena hari raya yang bakal menjelang tiba. Rekaan ringkas peplum bakal membuatkan mata yang memandang pasti akan jatuh hati. chewah!, jom ushar design maxi dress peplum dari Blooming Cotton, materialnya tersangatlah best dan selesa. Yang pasti mereka yang mempunyai ketinggian yang lebih boleh la grab cepat-cepat. Namun untuk yang ketinggian normal boleh ushar jubah ini untuk digayakan pada hari raya nanti juga "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage". so Terjah entri ini untuk koleksi tudung raya lak "Tudung raya 2013".

Mek cah pun jatuh hati dengan peplum ni. sangat cantik okay, sesuai digayakan di hari raya nanti. sesuai juga untuk majlis konvokesyen, pertunangan , dinner, kenduri dah sebagainya. Namun Minaz boutique lebih hebat. "Minaz boutique : Tampil elegen ke majlis walimatulurus".♥ Nak benda INI, ohsem sangat sebab ada si dia.<3


Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : blue electric with lace



Awas! jangan kecewa dengan koleksi disini yang sold out. Now!! "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 part 2" dah ada. silakan terjah sekarang.


gabungan lapisan high quality lycra menampakkan ilusi ramping. lilitan skirt pink penambah gaya.

Promotion Price 1 set : RM129 include postage
Color Peplum : gabungan purple & pink 

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : purple with lace

SOLD OUT!


ibarat menunggu sang arjuna datang merisik, si gadis bergaya menawan dengan maxi dress peplum. terserlah keayuan anda. Lolz

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : black with lace

SOLD OUT!


tampil dengan imej comel di hari raya aidilfitri nanti mampu membuatkan tetamu tersenyum dan memuji dengan kecomelan anda. eh!

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : sweet pink with lace

SOLD OUT!


keunikan pada penampilan fesyen muslimah kini menjurus kepada hasil penciptaan dan penggayaan. lebih universal dan sesuai untuk pelbagai keadaan.

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : red with lace

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color jubah : turquoise with bunga bungaan di lengan dan dada 
SOLD OUT


Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color jubah : pink purple with diamond di bahagian dada

SOLD OUT


gaya lebih feminim dan sopan. 

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color Peplum : red with flowers di bahahian dada
SOLD OUT


rekaan bunga-bungaan di bahagian dada menarik pandangan yang melihatnya

Promotion Price 1 set : RM96 include postage
Color jubah : red with flowers di bahahian dada

SOLD OUT

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 

SMS/WHATSAPP : 0108931044
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 



Order 
1. Nama Penuh 
2. Alamat Penuh 
3. Nombor Telefon 
4. No kod/Link gambar 

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian. 

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:) 

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display. 

Sekian terima kasih.♥

#mohon pengunjung ke entri untuk koleksi hari raya yang lain. Insyaallah, pasti suka "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013#


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-5

Assalamualaikum cinta. 

Update setelah mengimbas kenangan di "Baju kurung peplum dari blog hazanis"", "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2" & "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3". Tapi yang paling terbaru jualan ialah “Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-4”. Jualan jubah semakin meningkat so korang pun jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan koleksi ini “"Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage".♥ Ohsem! nak tengok INI!.


Promotion Price 1 set include postage : RM85 


Promotion Price 1 set include postage : RM83
SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM83


Promotion Price 1 set include postage : RM83
SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM83


Promotion Price 1 set include postage : RM85
SOLD OUT!


Promotion Price 1 set include postage : RM80
SOLD OUT!


Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 

SMS/WHATSAPP : 0108931044
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 

Order

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

Nak beli dengan harga borong pun boleh. sila inbox/PM yer, nati kito kecek kiro. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

BE Nuffnang ke-6 : Hotlink Twitter Freezone

Assalamualaikum cinta.

Alhamdulillah setelah hampir 3 bulan menunggu BE/CPUV dari nuffnang maka hari ni mampu tersenyum setelah melihat hadiah terbaru dari Nuffnang. kali terakhir BE Nuffnang ke-5 : Maxis hotlink CNY hot ticket.


Rezeki kali ini dari Hotlink Twitter Freezone. Memandangkan mek cah pengguna setia maxis maka hari ini mendapat sedikit penghargaan dari pihak advertiser dan nuffnang. terima kasih. Jom lihat apa yang menarik mengenai Hotlink Twitter Freezone di http://new.hotlink.com.my/content/hotlink/en/hot-offers/maxis-freezone.html.

klik iklan ni kalau korang nampak. uitt thank you. 

Cashout pertama nuffnang [Entry]. sempat mek cah membeli handbag baru. nanti mekcah update mengenainya. so Thank you semua yang selalu support blog hazanis ni. Nak tips simple untuk dapatkan earning dari Nuffnang, boleh klik SINI [Entry]. 

Thanks for reading.



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Review : Sabun Gluta Collagen kulit muka semakin cerah berseri

Assalamualaikum cinta.

Alhamdulillah kulit makin berseri setelah menggunakan Sabun Gluta Collagen selama 3 minggu. Akhirnya terjumpa juga dengan sabun yang sesuai dengan kulit wajah yang bermasalah terutamanya pigmentasi dan warna kulit yang tidak sekata,. Namun Alhamdulillah kerana sabun ini mampu menyelesaikan masalah yang dihadapi selama ini. Menjadikan kulit muka lebih lembut serta make up kelihatan kekal lebih lama. Jom amalkan minum Perla coffee untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri-seri . Terjah entri review dari pemilik blog sendiri "Review : Perla Coffee". harga istimewa untuk korang.


#koleksi dari hazanis fashion " Tribal Blouse with Skirt Saloma Dari Blog Hazanis"#

KELEBIHAN SABUN GLUTATHIONE COLLAGEN:


*Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu
*Mengecutkan jerawat di wajah/badan seawal 2 minggu penggunaan
*Memudar juga menghilangkan parut & cela
*Mengurangkan pigmentasi/jeragat
*Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan/strectmark
*Mencerahkan kulit yang kusam/gelap, kasar dan kering
*Menyamaratakan tona kulit
*Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit


KANDUNGAN:

♥ GLUTATHIONE, KOJIC, ARBUTIN, LICORICE - agen pemutih
♥ MINYAK KELAPA DARA– bagus untuk masalah kulit
♥ VITAMIN E – untuk hilangkan/pudarkan parut
♥ VITAMIN C–mencegah dari cela, merawat kulit dan cerahkan kulit
♥ COLLAGEN–awet muda
♥ ROSESHIP


Mek cah memakai koleksi dari hazanis fashion . entri "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage". Alhamdulillah warna kulit semakin menyerlah.

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥
SMS/WHATSAP :010-8931044
Facebook: Hazanis Blogspot
funpage: Love is cinta dot blogspot
email: hazanis88@gmail.com

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen/koleksi terkini dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!

Order

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

Harga:

1 ketul RM25 + free postage
2 ketul RM48 + free postage
3 ketul RM70 + free postage
4 ketul RM85 + free postage
5 ketul RM90 + free postage

Thank for reading.


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Gambar comel Heliza Helmi sebagai duta cool blog

Assalamualaikum cinta.

sudah lama rasanya mek cah tak update mengenai selebriti kesayangan lagi-lagi yang berhijab kan. melihat kecomelan dan fesyen yang digayakan oleh selebriti ini membuatkan sejuk je mata memandang. ciri-ciri muslimah sejati ada pada Heliza Helmi. mengimbau kenangan lalu "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab" & "Minaz Boutique dan Heliza Helmi" & "Wordless Wednesday #21 : Subhanallah Cantiknya CiptaanNya | Heliza Helmi" & "Bicara selebriti 1 Disember 2012".


Alhamdulillah, selebriti yang berhijab mampu menjadi role model untuk kita semua, yang pasti ianya mampu membawa kita semua kearah kebaikan,begitu juga dengan selebriti diana amir dan yat hamzah. hanya yang terbaik dari mereka "Ya ALLAH cantiknya bila Yatt Hamzah bertudung" & "Diana Amir Rahsiakan Pertunangan".


melalui page facebook Heliza Helmi para peminat beliau boleh melihat aktiviti dan gambar selebriti terkenal ini. Terkini Heliza Helmi menjadi duta cool blog yang menjadi minuman kegemaran sekarang. kiosk jualannya tersangat lah comel, memang serasi dengan heliza helmi.


Tidak dilepaskan peluang untuk bergambar bersama Heliza Helmi walaupun bukan realiti. opss ini sudah mampu memuaskan hati ini. peace yoo. sedapnya cool blog, yummy!! Pilihan terbaik.

Thanks for reading.


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Tribal Blouse with Skirt Saloma Dari Blog Hazanis Part-1

Assalamualaikum.





Tribal blouse : RM36 exclude postage
1 set with skirt : rm80 termasuk postage.
* polyster material
* free size (can fit until small L)

SOLD OUT




Tribal blouse : RM36 exclude postage
1 set with skirt : rm80 termasuk postage.
* polyster material
* free size (can fit until small L)

SOLD OUT




Tribal blouse : RM36 exclude postage
1 set with skirt : rm80 termasuk postage.
* polyster material
* free size (can fit until small L)

SOLD OUT



Tribal blouse : RM36 exclude postage
1 set with skirt : rm80 termasuk postage.
* polyster material
* free size (can fit until small L)

SOLD OUT



simple Maxi dress : RM56 termasuk postage

SOLD OUT



Merak Maxi dress : RM56 termasuk postage

SOLD OUT

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥

SMS/WHATSAP :010-8931044
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com

Order 

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

Nak beli dengan harga borong pun boleh. sila inbox/PM yer, nati kito kecek kiro. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.


Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Ladang Teh di Cameron Highlands

Assalamualaikum cinta.

Memandangkan sekarang dah jarang pergi bercuti so tiba-tiba teringat kisah mek cah di Cameron highland hari tu "Cameron Highlands : Bunga segar" & "Cameron Highlands : Yummy! strawberry". Di sebabkan hutang entri dengan sahabat blogger maka tergodek gambar sewaktu di Cameron highlands . memandangkan itu merupakan kali pertama mek cah menjejakkan kaki ke sana. Percutian dalam tempoh 5 jam di Cameron highlands sangat lah berpuas hati walaupun mek cah tidak bermalam disana. 

google aka wikipedia

"Secara keseluruhan Cameron Highlands merupakan kawasan tanah tinggi yang paling menarik di Malaysia .Keindahan di Blue Valley Tea Estate,Gunung Brinchang,Tringkap dan petempatan Orang Asli Sungai Ruil cukup memukau. Ladang yang menghijau dan indah di sini diusahakan oleh Sungai Palas Boh Tea Plantation. Lain-lain tarikan ialah Wild Orchid Farm,Green Farm,Rose Valley Village,Butterfly Farm,Butterfly Garden,Kea Farm, Pasar Sayur,Uncle Sam Farm,Cactus Point,Tokong Sam Poh ,Cactus Valley,Strawberry Farm,rumah rehat dan padang golf." 


Ladang teh merupakan tempat yang popular di Cameron highland sekiranya para pengunjung menjekakkan kaki ke tanah tinggi Cameron highland ni. Susana yang nyaman dan sejuk dapat menenangkan fikiran seketika daripada pelbagai masalah.

So kepada yang bakal berkunjung ke sisni jangan lupa singgah ke lading the dan tempat istimewa yang lain. Antaranya blh terjah entri ini “Bukit Cerakah dan Shah Alam driftl” & “Kembara di Melaka Bandaraya Bersejarah" & "Trip Penang : Bukit Bendera Part-2"”.


Ahakss tempat strategic untuk menikmati pakej berbulan madu disini. Abadikan kenangan manis bersama yang tersayang disini yang pastinya harga resort dan hotel berpatutan. Boleh la survey harga hotel dan resort dulu sebelum berkunjung ke sini. 

Thanks for reading.



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-4

Assalamualaikum cinta.

Memandangkan permintaan peplum semakin meningkat maka mek cah dah re-stock baju kurung peplum dengan fesyen terkini. sebagai contoh skirt palazzo telah di gantikan dengan skirt saloma namun pelanggan boleh request skirt yang di inginkan, lain orang lain citarasa kan. hikss Kali terakhir update entri mengenai penjualan baju kurung peplum disini "Baju kurung peplum dari blog hazanis"", "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2" & "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3". so dah lama kot tak update entri mengenai stock yang terdapat di "Hazanis Fashion" . selalu terus update di page "Hazanis Fashion" memandangkan sikap malas terlampau dah sekarang ditambah pula sibuk yang memanjang. Jom ushar! tapi sebelum tu jom ushar entri ini dulu "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage".♥

Rekaan fishtail peplum ini membuat mek cah sendiri jatuh hati seperti benda INI. jahitan singkat dihadapan dan labuh dibelakang menunjukkan ianya sangat kreatif. skirt saloma memang terbaik dari dulu sehingga kini. 


Promotion Price 1 set : RM82
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
CODE : BKP100

peplum singkat di hadapan dan labuh di bahagian belakang. nampak comel!

SOLD OUT!

Promotion Price 1 set : RM82
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Peplum labuh menjadikan si pemakai terasa selesa yang teramat, material dari lycra korea dan skirt saloma membuatkan si pemakai kelihatan yakin dengan diri sendiri. Lolzz

SOLD OUT!

Promotion Price 1 set : RM78
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM78
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM78
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Smart! lebih anggun dengan warna merah. semuanya RM70 sahaja!

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Promotion Price 1 set : RM70
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Long fishtail dress. material tak sama dengan jualan sebelum yer. kerana material yang ini dari soft cotton and skirt pallazo lycra. terdapat poket kecil di kiri kanan dress fishtail itu.

SOLD OUT!

Promotion Price 1 set : RM82
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

Jubah paling senang di pakai, ianya cepat dan senang untuk bergaya.

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM82 termasuk postage


Promotion Price 1 set : RM82 termasuk postage

SOLD OUT!

Lycra Cotton Skirt sesuai digayakan bersama kebaya ataupun blouse dan dress. Opss cuba bandingkan harga di sini dengan blogshop yang lain.


Material : lycra cotton stretchable 
Price : RM40 + RM9 postage.

Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥

Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!


Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod/Link gambar

Nak beli dengan harga borong pun boleh. sila inbox/PM yer, nati kito kecek kiro. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Pemenang Super duper simple contest! Like, comment & win!

Assalamualaikum cinta.

Terima kasih buat semua kerana sudi menyertai contest yang tidak seberapa ini. Walaupun hati ini terasa ingin memilih kesemuanya sebagai pemenang tapi ianya tidak mampu kerana hadiahnya tersangatlah terhad. so kepada yang tidak menang harap tidak bersedih dan mungkin boleh cuba lagi lain kali. Melalui random.org mek cah dah tak boleh pilih kasih okay sebab bersaksikan adik mek cah ni. so pemenangnya memang tersangat bertuah kerana menjadi pilihan no bertuah dari random.org. Boleh rujuk senarai peserta disini "Senarai Peserta Super duper simple contest! Like, comment & win!"

Senarai Pemenang:

Tempat ke-1 : 1 Set Baju kurung peplum (no 59)

Tempat ke-2 : Maxi dress (no. 72)

Tempat ke-3 : RM10 topup (no. 10) 

Hadiah misteri untuk follower bertuah. no 54

Komen terbaik : 
(Hadiah Sebuah buku bacaan ilmiah )

Perhatian kepada semua pemenang:

sila emailkan nama, alamat, no telefon, no generate untuk tujuan pengeposan hadiah. selepas tempoh 24 jam dari waktu pengumuman para peserta tidak memberikan detail untuk proses pengeposan maka hadiah akan di berikan kepada peserta yang lain. :)

Emailkan/inbox/PM ke : 
#sila letakkan tajuk Pemenang Super duper simple contest! Like, comment & win!#

#Terima kasih "Hazanis Fashion" kerana menjadi penaja utama contest kali ini.# 

Nota kecil : Taaataa. Tahniah kepada semua pemenang dan kepada yang belum bernasib baik selamat mencuba lagi di next contest. ♥

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...