Berblog dan kenangan

Assalamualaikum cinta.♥

Makin hari terasa makin sibuk, nak kata dah bekerja haram belum dapat kerja lagi. Alasan sebab tak update blog ialah malas ditambah pula dengan line internet yang macam siput gedek gedek. Baca entri ini "Rasa letih & bersalah" pasti faham situasi mek cah. Lolzz sibuk jadi babysitter, sibuk jadi driver, kadang-kadang nak attend interview pun terpaksa "alah biar la dulu, malas lagi". Mak aihhh, berlagaknya dia. hehe lebih suka duduk rumah tengok baby Muhammad Afif Al-Fateh, maklum lah pangkat baru iaitu "Mak lang". Eceh!

Beli Maxis SKMM ingat nak untung tapi akhirnya rugi jugak. siapa pernah guna maxis SKMM kat sini??. Bayaran bulanan RM25, tapi sangat limit lah. guna 2, 3 hari dah slow. Hokkk Alloh, teringat cerita "Setia hujung nyawa" kan.

Ingat nak buat kontest untuk kawan-kawan blogger, agak-agak ada yang nak join tak? . Tujuan kontest adalah sebagai penghargaan untuk rakan-rakan blogger yang follow blog ini. Mungkin hadiahnya dress dan topup. Insyaallah kalau betul-betul free, mek cah buat kontest korang join yer. Mungkin kontest yang simple je, tak perlu buat entri kot. Just follow and drop your comment. Pemilihan secara random, ada rezeki menang ada la kan.


Sejujurnya, rindu line internet masa kat kolej dulu. boleh blogwalking sampai lebam & boleh update blog tiap-tiap hari. hoho rindu nak jalan-jalan dengan rakan-rakan kat sana. banyak tempat dan kenangan bersama ketika belajar di shah Alam. "Rindu nok derak jah".

Antara kenangan yang tak dapat dilupakan :
Banyak lagi kisah mek cah di Shah Alam yang belum dikongsi. Hukss tunggu betul-betul tak de idea boleh la guna kisah tu semua kan. Yang pasti ianya bermaklumat. sekarang berusaha membalas balik kunjungan korang semua. 

Thanks for reading.

Nota kecil : Jom cuci mata bersama "Baju kurung peplum dari blog hazanis part-2". Mana tahu ada yang berkenan. Selain itu, korang jugak boleh cuci mata DISINI. Yang pasti ianya penuh sensasi 'Eh Ronnn Azizzz'



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-2

Assalamualaikum cinta.♥

Setelah selesainya jualan "Baju kurung peplum dari blog hazanis", terjah sini "Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3" untuk update terbaru! nampaknya ramai yang sukakan peplum. Begitu juga dengan tuan blog ini. Bergantung kepada permintaan , maka mek cah menambahkan koleksi baju kurung peplum yang cute dimata mek cah. Insyaallah harga yang ditawarkan berpatutan. Pilih sampai puas hati tau. bermula dengan janji disini "baju kurung peplum kini dijual dengan harga yang murah" maka harga yang ditawarkan cuma RM70 sepasang. Korang semua boleh survey harga di blogshop lain, dan boleh bandingkan dengan harga yang ditawarkan di blog ini. Murah bukan? Doakan mek cah dapat benda INI. ♥


SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : black (ada cute render di bahagian dada), skirt : yellow chocolate
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : Pink, putih (bercorak) , skirt : biru
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT



Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : red (ada cute render di bahagian dada), skirt : blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT


sesuai untuk wanita yang bersaiz besar dan tinggi. kerana ianya labuh dan menutupi bahagian yang sepatutnya. saiz XS/S/M/L memang sesuai.:)

SOLD OUT!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum :black white (bercorak), skirt : black
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!


Dress edisi khas yang memukal, terdapat tali dibahagian depan. boleh nampak kurus dan juga boleh diikat dibahagian belakang. kain chiffon yang berkualiti tinggi tapi si pemakai perlu memakai alas baju.:)

Promotion Price 1 set : RM75
Color dress : blue  , skirt : pink
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

BOOKING!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : red + dark (bercorak) , skirt : red
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD OUT!



seluar palazzo yang berwarna turquoise dan dress pink menambahkan seri si pemakai. nampak lebih tinggi dan ranggi. sesuai digayakan kemana sahaja.


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : pink , seluar palazzo : turquoise
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD! 


Jubah yang hitam pekat menambahkan keaslian warna kulit si pemakai, menyerlahkan warna kulit dan sangat comel. sila lihat entri ini "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage" untuk keterangan lanjut.

Offer Price : RM69
Size: free size (prefer tinggi145-160cm sahaja)
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)


Offer Price : RM65
Size: free size (prefer tinggi145-160cm sahaja)
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)


Promotion Price 1 set: RM75
Color dress: blue, skirt : pink
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
(dress labuh macam ain/hawa dalam drama adam dan hawa pakai)

SOLD! 

Sebarang pertanyaan boleh dilakukan di:

Facebook: Love Patzzi 
email: hazanis88@gmail.com



Jemput LIKE page ni  "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!


Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod
5. url facebook

Nak beli dengan harga borong pun boleh. sila inbox/PM yer, nati kito kecek kiro. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 24 jam sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Nota kecil : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.♥


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Tudung Bawal Princess 2 tone RM23. Hot sales!

Assalamualaikum cinta.♥

Tudung bawal 2 tone ada disini!. cantik dan memukau jahitan manik yang membuatkan sipemakai seperti sang puteri yang turun dari kayangan. Lolzz kali ini pemilik blog ingin berkongsi koleksi tudung bawal 2 tone terkini. bersyukur jugak kerana sambutan di entri ini "Baju kurung peplum dari blog hazanis" & "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage" amat menggalakkan. Yang tinggal cuma HAFA006. Tudung 2 tone princess ini sesuai dipakai ke pejabat, ke kuliah, dinner, event dan keluar bersantai.Kalau yang lebih kretif boleh dijadikan sebagai tudung tunang. Ohsem!♥


Jahitan manik yang kemas membuatkan si pemakai akan kelihatan seorang puteri, pelbagai gaya boleh dilakukan sama ada meletakkan manik tersebut dibahagian tepi ataupun di atas kepala. comel!


Price : RM23 not include postage
Postage: RM6


warna yang menggoda dari hijau pucuk pisang digabungkan dengan warna pink. memang cantik, nampak fresh.



Price : RM23 not include postage
Postage: RM6


sesuai untuk gadis yang sukakan kelembutan dan sukakan warna yang soft. 


Price : RM23 not include postage
Postage: RM6

Kalau nak beli banyak-banyak dengan harga borong pon boleh. Nak buat permintaan warna pun boleh. Beli tudung ini boleh la tengok tutorial ini pula "Fesyen : Cara pemakaian tudung bawal". Tutorial yang ni pun "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab" boleh sekadar maklumat tambahan.

Sebarang pertanyaan boleh dibuat di:

Facebook: Love Patzzi 
Email: hazanis88@gmail.com


Cara Order, inbox/PM ke facebook, funpage @ email. 

1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod
5. url facebook

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Nota kecil : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.Happy shopping!. ♥



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Fizz Fairuz Bohong, Saya Bukan Isteri Orang – Azlyn Massiela

Hari ini melalui Berita Harian, wanita itu menafikan yang dia ialah isteri seorang usahawan seperti yang diberitahu oleh Fizz Fairuz kepada Harian Metro.

Azlyn, 26 dikatakan bingung dengan status dirinya, sama ada masih lagi tunangan Fizz, kerana Fizz tidak pernah memberitahunya untuk putus tunang, tidak berbincang dengan keluarganya terlebih dahulu dan tidak pernah memulangkan cincin pertunangan.


'Saya tergamam dan terus menangis, tergamak dia mengeluarkan tuduhan yang sedemikian. Pelik kerana tanpa usul periksa, dia seberani itu menjatuhkan maruah saya dan keluarga. Saya berani menyatakan, tidak pernah berkahwin sepanjang 26 tahun usia ini. Dia boleh periksa di mana-mana pejabat agama atau bertanya sendiri kepada ibu bapa perihal sebenar status diri saya. Kalau pun saya sudah punya suami selepas bernikah di sempadan, takkan emak bapa saya tidak menghalang saya berkahwin lain? Kami masih ada agama, tahu hukum hakam. Jangan jatuhkan air muka mereka dengan cerita sebegini. Andai sudah tidak lagi menyayangi, saya boleh terima kenyataan, tetapi bukan dengan cara mengaibkan orang tua saya. Emak dan ayah saya turut menangis mengenangkan apa yang dilakukannya (Fizz).'

Dalam pada itu, melalui sumber yang boleh dipercayai, kami dimaklumkan yang keluarga Azlyn sedang menyiasat tuduhan lelaki yang didakwa usahawan yang mengaku sebagai suami Azlyn. Mereka khabarnya bertindak membawa seorang peguam ke Selatan Thailand untuk meneliti rekod perkahwinan di sana.


Semakin berbelit nampaknya kisah Fizz Fairuz-Almy Nadia- Azlyn Massiela ini. Berat juga pertuduhan yang dikeluarkan oleh kedua-dua belah pihak, namun tidak dapat dipastikan siapa yang bercakap benar.

Yang nyata, Almy Nadia menyatakan awal-awal lagi yang dia tidak mahu masuk campur dalam kemelut ini. Satu tindakan yang bijak.


Nota kecil : Macam-macam gosip artis sekarang ni. Macam drama TV pun ada. Haishh dalam kes ni entah siapa yang betul dan siapa yang salah. sama-sama kita tunggu berita selanjutnya. Memang pening kepala kalau fikir benda ni, layan benda cun INI lagi best!. Boleh rehatkan minda.



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Gambar Siti Nurhaliza Bertudung Dari Media Semasa

Assalamualaikum cinta.

sekali pandang terus nak pandai lagi. memang tak jemu melihat si jelita ini siapa lagi kalau bukan Dato' Siti Nurhaliza lebih-lebih bila berimej terbaru. Terjah entri ini kalau sudi, "5 Gambar Comel Siti Nurhaliza Bertudung Sempena Hari Lahir Ke-34". Gambar yang menarik perhatian ini credit kepada Media Semasa yang melaporkan pelbagai kisah selebriti.



Imej Siti Nurhaliza sedikit demi sedikit kian berubah, dari tidak bertudung kepada bertudung separuh ala-ala datin dan sekarang sudah bertudung sepenuhnya walaupun masih ada yang perlu diperbaiki. Namun siapa tahu, mungkin suatu hari nanti Siti Nurhaliza juga bakal bertudung labuh seperti Yatt Hamzah (Ya ALLAH cantiknya bila Yatt Hamzah bertudung) dan Diana Amir (Diana Amir Rahsiakan Pertunangan). Mereka semua mencetuskan fenomena kerana dari kehidupan yang sosial sekarang berubah kepada yang lebih baik. Alhamdulillah.


Jom bergaya dengan fesyen tudung terkini :

Wanita yang bekerjaya yang mempunyai pakej yang lengkap, untung Datuk K kan. tapi lebih lengkap kalau mereka ada zuriat. tak sabar nak tengok anak Dato' Siti Nurhaliza.  boleh lawan cinta irma hasmie tak "Cinta Irma Hasmie dan Redza Syah semakin erat bertaut"?hehe yang penting mereka semua sweet dan sesuai jadi model INI. Nak tengok penampilan Siti Nurhaliza yang lebih mengancam jom singgah entri ini "Penampilan terbaru dari Siti Nurhaliza".

Thanks for reading.



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Peluang bersama Dara.com

Assalamualaikum cinta.

Kalau dulu selalu je berangan menjadi salah seorang gadis yang menghiasi ruangan dara.com. ini semua poyo kan! bukan berangan nak jadi doktor tapi berangan nak jadi gadis dara.com. Majalah fesyen yang cute miut menjadi kegilaan remaja sekarang ni. begitu juga dengan mek cah walaupun usia dan menjangkau 24 tahun di entri ini "Doaku di usia 23 tahun. Amin". hoho masih berlagak gadis remaja. mihmih mungkin selepas ini bertukar kepada majalah NUR pulak kan. Teringat kenangan ini "Aku masih Dara VS Dara.Com". =.='

Nak dijadikan cerita, mek cah dan miera ke testshoot dara.com di karangkraf, shah alam. Maklumlah belajar di Shah Alam harus lah ambil kesempatan ini. Masa tu tak fikir panjang. rasanya dari bulan 10 tahun lepas lagi. dah lama kan? Ingatkan mek cah memang di reject terus dan tak termasuk dalam senarai gadis pilihan. hoho memang tak harap pun dapat, sekadar mencuba.


telefon berdering dan nombor yang tak dikenali diangkat , mulanya teruja ingatkan nombor yang nak offer kerja ke apa tapi rupanya dari Kak Liza,karangkraf. Owh okay, masa tu tak terfikir pun ada berita ni. bertarikah 13.2.13 akak liza call dan beritahu berita tu dan tarikh untuk shoot gadis tutorial tudung ialah 15.2.13. nampak sangat rushing disitu. so makanya masa tu memang tak boleh bagi keputusan.

selepas berbincang dengan mak dan kakak, katanya ikut suka hati. tapi berbaloii ke? okay, nampaknya mereka tak menyokong mek cah gara-gara terpaksa ke shah alam semata-mata untuk shoot dara.com. *kalau masih di shah alam dengan lajunya mek cah pergi, hehe*


kesimpulannya, peluang terpaksa dilepaskan walaupun itu merupakan mimpi mek cah selama ni. lolzzz , insyaallah ada lagi rezeki lain yang Allah akan bagi. tunggu dan lihat je. sekarang fokus berniaga kecil-kecilan dan mencari kerja yang sesuai je. kalau sudi jom shopping disini dengan harga yang murah "Fesyen jubah terkini hanya RM79 termasuk postage". Alhamdulillah, baju kurung peplum di entri ini "Baju kurung peplum dari blog hazanis" mendapat sambutan. Lebih seroNokk terjah SINI.

Thanks for reading.




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Minaz Boutique dan Heliza Helmi

Assalamualaikum cinta.

Sekarang mood gilakan fesyen, seolah blog ni sekadar perkongsian untuk berfesyen secara muslimah lebih-lebih lagi suka berkongsi tutorial pemakaian tudung antaranya "Cara pemakaian shawl labuh dari Heliza Helmi hijab" & "Fesyen : Cara pemakaian tudung bawal". Sehinggakan tuan blog pun mula menjual baju fesyen terkini. Lolz *terkini la sangat*.Jom amalkan minum Perla coffee untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri-seri . Terjah entri review dari pemilik blog sendiri "Review : Perla Coffee". harga istimewa untuk korang.

Opss mungkin ada yang berpendapat fesyen yang diketengahkan agak ketinggalan zaman namun mek cah tetap berkeras untuk berkongsi dengan korang semua. entri ini "Baju kurung peplum dari blog hazanis", bagaikan melukut ditepi gantang, sebab biasa-biasa sahaja dan tidak boleh mengalahkan Minaz Boutique & MinimaLace Boutique lagi. Kualiti barangan mereka sangatlah tip top. Alhamdulillah setelah wujudnya entri ini "Baju kurung peplum dari MinimaLace Boutique" mek cah mendapat saguhati iaitu baju kurung peplum dari sis Fatin liyana iaitu owner MinimaLace Boutique. terharu sangat. Insyaallah nak pakai masa hari istimewa nanti. ehem. Apakah??.


Berbalik kepada entri ini, Heliza Helmi kelihatan comel dan jelita dengan menggayakan koleksi baju kurung peplum dari Minaz Boutique Walaupun Heliza Helmi tetap menggayakan fesyen secara muslimah dan mengenakan tudung yang menutupi paras dada ianya sangat menarik dan boleh dijadikan rujukan untuk para remaja untuk berfesyen.


Alhamdulillah suka dengan penampilan Heliza Helmi sekarang. so kepada yang gilakan fesyen terkini boleh la terjah ke page Minaz Boutique sekarang, terjah entri ini juga tau "Minaz boutique : Tampil elegen ke majlis walimatulurus". Boleh cuci mata dengan fesyen terkini. Oh peplum sangat comel. sebagai kesimpulannya Heliza Helmi sangat serasi dengan koleksi Minaz Boutique. Tengok SINI juga yang gilakan glamour.:)

Thanks for reading.



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Cinta Irma Hasmie dan Redza Syah semakin erat bertaut

Assalamualaikum cinta.

Dah lama tak dengar berita tentang selebriti kesayangan yang merupakan seorang pelakon dan pengacara terkenal iaitu Irma Hasmie kan. Lebih-lebih lagi setelah beliau disahkan mengandung “Irma dan Redza: Teruja bakal menimang cahaya mata”, semua pihak berkongsi kegembiraan ini terutamanya peminat yang sentiasa menantikan berita tentang beliau dan menjadi tumpuan selepas berhijrah dengan mengenakan tudung, maka ramai peminat gembira dengan penampilan sekarang.


Kalau dulu kita mendengar berita tentang perkahwinan mereka di entri ini “Gambar Majlis Perkahwinan Irma Hasmie Dan Redza Belah Lelaki”, “Majlis Pernikahan Irma Hasmie dan Reza Syah”, sekarang berita terbaru Irma hasmie dan Redza Syah bakal timang anak lelaki. Mesti bayi yang bakal lahir nanti menjadi seorang yang hensem macam daddy dia kan. Hehe tahniah buat Irma dan pasangan. 

Lagi berita terkini tentang Irma dan redza boleh la ke page “sinar harian” . Dan jom tengok berita INI pula. 

Thanks for reading.


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Rebat RM200 kemudahan untuk semua

Assalamualaikum cinta.

Memandangkan gaya hidup sebagai seorang pelajar dan bekerjaya memerlukan Smartphone sebagai alat komunikasi maka kerajaan memberikan rebate RM200 kepada semua rakyat Malaysia berdasarkan syarat-syarat tertentu. Lebih-lebih lagi sebagai pelajar memang amat memerlukan kemudahan ini. Nasib baik la mek cah Berjaya mendapat kelulusan untuk mendapat Rebate RM200 ni sebelum habis study. Alhamdulillah. Sekarang dah habis belajar dan sempat merasa “Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M)”. Pergi mydin pun dapat diskaun. hehe 



Syarat Kelayakan Rebat RM200
  1. Warganegara Malaysia berumur antara 21 sehingga umur 30 tahun
  2. Berpendapatan kasar bulanan RM3000 dan kebawah
  3. Model telefon pintar yang dipilih tiada had harga
  4. Untuk langganan baru dan sedia ada pakej jalurlebar
  5. Hanya satu telefon pintar untuk setiap seorang
  6. Pelajar IPTA dan IPTS juga boleh memohon
cara permohonan:

layari borang Online di laman web:

Cara Penebusan Slip Baucar Rebate RM200

Anda boleh membeli smartphone anda menggunakan baucar tersebut di syarikat pengedar telekomukasi yang sah. Untuk melihat senarai wakil penjual yang sah tersebut, sila layari https://komunikasibelia.skmm.gov.my/plain/dealer.html

untuk lebih maklumat singgah ke blog ini :

Hye mahasiswi. Sempena semester baru bakal dibuka apa kata terjah entri ini “Baju kurung peplum dari blog hazanis”. Jom bergaya ke kuliah dengan baju kurung peplum dan berimej baru.

Thanks for reading.

Nota kecil :siapa dah apply rebate RM200 ni? Dah beli smartphone?untung ler, surat kelulusan yang mek cah punya dah jadi pekasam je. Tak tahu nak beli bila. Tunggu duittt masyukkk. Opss tapi ada aura-aura menyatakan tarikh lupus rebate RM200 di lanjutkan sehingga 2 or 3 bulan. Betul ke?Maklumlah dah lama tak online.=.=’



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Baju kurung peplum dari blog hazanis

Assalamualaikum cinta.

Bismillahirrahmanirrahim. dengan ini pemilik blog ingin merasmikan koleksi baju kurung peplum yang dijanjikan dalam entri ini "baju kurung peplum kini dijual dengan harga yang murah". boleh dikatakan harganya berpatutan cuma berharga RM70 sepasang. Korang semua boleh survey harga di blogshop lain, dan boleh bandingkan dengan harga yang ditawarkan di blog ini. Murah bukan?? Singgah entri ini untuk koleksi terbaru "baju kurung peplum dari blog hazanis part-2" & Baju Kurung Peplum Dari Blog Hazanis Part-3 Jangan lupa jugak tengok benda INI

#mohon pengunjung ke entri untuk koleksi baju yang lain. Insyaallah, pasti suka "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013#


SOLD!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : Pink small polkadot , skirt : dark chocolates
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
SOLD!


SOLD!



Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : black small polkadot , skirt : dark maroon
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
SOLD!


SOLD!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum :maroon, skirt : blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
SOLD!


SOLD!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : dark blue polkadot , skirt : green 
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

SOLD!



SOLD!


Promotion Price 1 set : RM80
Color Peplum : chocolates transparent , skirt : yellow chocolate
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)

(seyesss macam baju tunang!, sebab tu harganya berlainan sikit. materialnya pun best. geram tengok)

SOLD!


SOLD!


Promotion Price 1 set : RM70
Color Peplum : maroon small polkadot , skirt : blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
SOLD!


setiap yang peplum yang ada small polkadot mempunyai reben di bahagian belakang. manakala dibahagian leher terdapat render. sangat cute okay!!



Promotion Price : RM46 (not include skirt)
Color Peplum : dark blue, black & light blue
Postage : RM10 (rm15 for Malaysia East)
(dress labuh macam ain/hawa dalam drama adam dan hawa pakai)
UPDATE! AVAILABLE!


Awas! jangan kecewa dengan koleksi disini yang sold out. Now!! "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2013 part 2" dah ada. silakan terjah sekarang.

Pertanyaan
Sebarang pertanyaan boleh dilakukan di:

Jemput LIKE page ni  "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen/koleksi terkini dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat!




Order 
1. Nama Penuh
2. Alamat Penuh
3. Nombor Telefon
4. No kod
5. url facebook

Insyaallah, sekiranya baju kurung peplum ini mendapat sambutan maka mek cah akan ambil stok baru. pre-order juga sangat dialu-alukan. booking hanya untuk 2 hari sahaja, sekiranya melebihi tempoh tersebut maka baju kurung peplum ini akan dibuka jualan untuk orang lain.

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian.

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:)

Nota kecil : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display.

Sekian terima kasih.


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...