Home sweet home..i'm coming....^^




InsyaALLAH...^^




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Behind the Scene Telenovela We are Mademoiselle!!



Assalamualaikum ibu-ibu,bapak-bapak, makcik, pakcik, dan adik kakok sekalian..

ehem dah lama rasanya aku berjanji nak update entry pasal seharian di Space U8 untuk berlakon ala-ala Ombak rindu gituw...eh merepek la plak kan..tak ingat sila klik sini Sophea Isabella si jantung hati Dr Sheikh Muszaphar...aku ada mention tentang janji aku dengan korang semua....ehem sebenornya seharian disana sebab untuk meyiapkan Final project untuk bahasa ketiga iaitu French....antara pelakon yang terlibat ialah ZEA LALOLA, EMY SHA, dan LOVE PAT....eh tu semua pelakon yang di import dari khazastan??eh ada ke tempat tu....Ohhh lantak la.....Lolzzzz fulllmaakkk memang chapet lol nak habiskn scene aku...dah la aku ni nyanyok...kejap-kejap tengook skrip...adddesss memang tak boleh jadi pelakon maaa...pasti kena reject terus...malu kokram....yer dop...Lolzzzz



kami gunakan kesempatan dengan sebaiknya iaitu pose sampai xhingat!!....eh eh big bOs jangan marah tau..:P


bila dah penat berlakon so cari makanan jap...hoho aku dah lama mengidam popcorn dekat pawagam di sana...beli jor, tgk movie  dop pun..syok sangat makan popcorn sampaikan mata pun tertutup...........ehhehehe pehe dok???tok pehe senyap sudoh...kahkahkah



addesss bila kat sana memang sunyi sebab banyak kedai lagi yang belum bukak...orang kat sana pun tak ramai...so kami tidak mempunyai sifat malu untuk bergambor dan berlakon  di area sana...eh eh janji kerja kami siap..alang-alang dah kat sana kami memang tak nak lepaskan peluang untuk bergambor.....elelelee kami bertiga nampok nyer memang suka bergambor tambah-tambah si  ZEA LALOLA  tu..ehehehe terkena kat member aku lak, sebenornya aku pun lebih kurang sama jer.....bab posing no-1..janji puas hati....


Ehem..... si  ZEA LALOLA  nie memy comey lotey bila pakai tudung...seyess aku cakap....kekal kan dengan IMAGE ini Zea....=____='


nie la antara pelakon terhebaq...hoho dah -0 kali terima anugerah pe lakonterbaek!!.................hahaha lebih-lebih suda...padahal hasil video nya tak seberapa...sodih...T____T


dah penat berlakon sempat lagi main poke atas kepalo..boley gituww..idoknya aku bukan jahat, just berkenan dengan riben  ZEA LALOLA  tu jer...chumel kan...:P

penutup tirai sudah bermula..akhir kata semoga korang tidak bosan dengan entry aku nie...update laju-laju sebab mau ke bilik ZEA LALOLA untuk buat programmning...pening weesss main benda tu...huksssss doakan aku dapat siapkanya dengan cepat dan dapat balik ke kampung halaman hari selasa nie..Amin~~~:)

Papai semua...^^




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Perhatian kepada Finalis Bunga-bunga Cinta aka Peserta Contest " I Love Flower" by hazanis!!



hye….
assalamuaalaikum kepada sahabat blogger, facebook dan stalker sekalian....................hohohow


korang sihat tak??.....ehem kalau korang nak tahu contest yang aku anjurkan rupanya mendapat sambutan….Alhamdulillah, ada jugak yang sudi join Contest " I Love Flower" by hazanis yang aku anjurkan..walaupun hadiahnya yang tak seberapa…..ehem ada berita baik untuk korang semua…….1 hadiah istimewa disediakan untuk pemenang bertuah yang menggunakan random org…ehem so, kat sini mungkin korang semua berpeluang memenanginya…^^ Nah kepada pemenang bertuah yang menggunakan random org akan menerima hadiah berupa...sila lihat bawah!!!!....




yeah...hadiahnya handbag yang color merah itu lah!!..^^

setakat ini aku dapat seramai 53 penyertaan…semuanya lawa-lawa…semuanya aku dah terjahCuma aku tak tinggalkan jejak jer….sowie eh……nanti ada masa yang lapang aku tinggalkan jejak kat blog korang..ehemmm yang pasti gambar korang semua memang meletop okeh!!... 

pesanan terakhir!!……untuk contest nie, pemilihan dari tempat pertama hingga ke-3 akan diadili oleh kawan-kawan aku sendiri…so aku tak kan pilih kasih…ngeh3…semuanya akan mendapat keadilan…so jum terus mencuba dan terus mencuba… 

penyertaan dari 1-53……
aku dah check!!!....so korang yang lain sempat lagi join okeyh……..
sila check penyertaan korang disini .:Peserta Contest " I Love Flower" by hazanis:....so ada masa korang jangan lupa check senarai penyertaan korang…eh kalau tak der dalam senarai nanti bagitahu eh….sayang korang ketat-ketat…
ehem boley gituw???:P 

papai!!...Gud luck semua...^^





SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

'1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara"



selamat hari minggu sahabat..^^

hye disini aku nak ambil kesempatan untuk join 
giveaway...boleh gituww??..jom join sama-sama..:)


klik banner ni kalau sudi..^^

Hadiah-hadiah sangat best taw... Ada perfume, shawl, eyeshadow...xcaya sila klik sini okeyh 1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara!!.

Nak tag mereka;


Giveaway berlansung dari 8/12/2011-8/01/12
pemilihan akan di buat melalau random org.
papai...Goodluck!!

P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Lucky!!...Alhamdulillah.....



Pagi....=_______=*

walaupun busy..tetap gedixxxx nak update blog...walaupun ayatnya entah apa-apa...update blog sambil mata tertutup..boleh gituwww??sebab tak cukup tidow bagai untuk menyiapkan segala keje sekolah yang berlambak.....zassss !!

busy sebab shooting untuk drama..erk???tipu!!!
Update di tengah malam...cuba untuk mengupdate selaju yang mungkin..haksss korang perasan tak aku suka jer join contest ....tak pun giveaway, tu semua aku join suka-suka jer....kalau menang alhamdulillah...semuanya terserah kepadaNya...yang penting kita dah usaha dan ikhlas terhadapnya...sekarang aku nak ucapkan terima akasih kepada penganjur contest tu semua.....


kali pertama 
aku menang Melati Cantik GA!!...tu kali pertama tau aku join benda ni bagai..
tak sangka lak bertuah..terima kasih kepada yang cute miut ituw...lagi satu terima kasih buat sis LYA  yang sudi tag aku..hoho kalau tak disebabkan dia aku tak ketagih 
join contest ni bagai..lolzzzz

nah kali ke-2!!.....
Ehem si penganjur yang cantik jelita terima kasih kerana melihat photo saya sebagai yang BEST....Lolzzz   aku join pun sekadar suka suki..aku pertaruhkan gambar masa outing masa cuti smester yang lepas...alhamdulillah menang walaupun dapat 
tempat ke-3..hehehe janji ada nombor kan....ngeh3


kali ke-3!!..
yeah boleh ketempat ke-3....ituw pun dah bersyukur sangat...eh eh ala yang 
contest "my photoshoot" tu...tu pun aku pertaruhkan picha dari Cikgu Roslan Rais...ahaksss mekasih kepada adik manis sebab bagi top 10 hinggit itu...ngeeee tak payah nak top4 dah untuk minggu nie....
ALHAMDULILLAH..:)

Papai...nk sambung buat keje sekolah lak...:P

P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 






SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Antara Cinta kepada pencipta, ibu-bapa, dan sahabat...



Assalamualaikum..


Saat jari jemari aku menaip tentang 
'Cinta kepada pencipta, ibu-bapa, dan sahabat'...
aku dengan penuh perasaan cuba mendalaminya..mungkin ada diantara sesetengah kita belum betul-betul faham tentang 'cinta kepada pencipta, ibu-bapa, dan sahabat'.........sedangkan aku sendiri belum faham sepenuhnya....telah menjadi lumrah untuk kita semua untuk merasai perasaan cinta dan mencintai..
tahukan kita disebalik perkataaan CINTA terselit beribu makna yang 
membuatkan seseorang itu bahagia...


CINTA 
adalah satu anugerah yang indah dan unik dari Ilahi.....ianya paling 
bermakna kepada kita semua...Kita diberi peluang untuk menilainya dan pergunakanlah peluang yang diberi dengan sebaik-baiknya untuk melahirkan cinta yang indah.... Seindah waktu ia diciptakan....semoga cinta kepada pencipta dan ibubapa berkekalan untuk selamanya..kerana cinta mereka aku terasa bahagia..

CINTA ITU ANEH...

My Family..^^
dan sukar untuk ditafsirkan..bagi aku cintaku hanya pada pencipta, ibu-bapa,dan sahabat..kerana mereka, semuanya wujud....kerana cinta dari mereka aku masih boleh berdiri mengharungi liku-liku hidup yang sememangnya aku perlu tabah menghadapi..tapi cinta yang paling hakiki semestinya cinta kepada pencipta dan ibu-bapa....kerana cinta dari mereka aku boleh tersenyum.....


BAGI AKU, 
cinta ibu-bapa yang melahirkan dan membesarkan aku adalah paling bermakna...
disaat aku rebah, disitu lah ada tangan yang menghulur untuk menyambutku...ALhamdulillah, dengan mempunyai ibu-bapa yang mempunyai latar belakang yang baik dan mempunyai pegangan agama yang kukuh banyak mengajar aku tentang hidup...segala batas aku sebagai seorang WANITA terpelihara kerana kedua ibubapa ku yang sentiasa menitik beratkan didikan agama terhadap anak-anaknya...jadi secara tidak langsung CINTA ku kepada PENCIPTA tercipta...


Wahai PENCIPTAKU...

Begitu Indah CiptaaNya....^^

'Demi kerana Cintaku padamu setiap waktu yang ada akan aku luangkan untukmu, kerna Dikau Maha suci Allah, Maha mengawasi, Maha Melihat lagi Maha Mendengar, Maha Mulia lagi Maha Bijaksana'



CINTA SAHABAT??
sememangNya aku mencintai sahabatku..
namun adakah mereka juga mencintai aku seperti mana aku mencintai mereka??...
telah menjadi lumrah dalam dunia persahabatan sekarang bahawa 'untuk mencari sahabat sejati memang susah'...disaat kita menangis, adakah mereka turut menangis bersama kita???dari pengalaman aku sendiri, disaat kita senang wujudlah sahabat sejati, namun ketika susah untuk mencari setitis airmata/pertolongan memang susah...
kalau ada pun 1 dalam sejuta....


tapi.....
sekiranya kita benar-benar mencintai sahabat INSYAALLAH pencipta akan 
memberikan hadiah yang paling mahal untuk kita di akhirat kelak......
sentiasa berbuat baik kepada sahabat itulah membuatkan kita lebih dekat 
dengan para pencipta....


wahai sahabat dengar lah luahan hati ku..hanya untukMu SAHABAT....


“Seorang Muslim dengan Muslim yang lain adalah bersaudara, dia tidak menzaliminya dan tidak mengelakkan diri daripada menolongnya, sesiapa yang melepas hajatnya, sesiapa yang melepaskan saudaranya daripada sesuatu kesempitan, maka Allah akan melepaskan satu kesempitan daripada kesempitan-kesempitan hari kiamat, dan sesiapa yang menutup (keaiban) saudaranya, maka Allah akan melindunginya pada hari kiamat.” (Hadis riwayat Al-Bukhari dan Muslim). 


hanya itu dari aku sebgai insan kerdil diatas muka bumi ini....
semuaNya hanya pinjaman dari sang PENCIPTA.....sememangNya kita semua akan kembali kepadaNya...hanya amalan yang membantu kita di akhirat kelak.....
Kita hidup, bernafas, mendengar, melihat adalah pinjaman sang pencipta kerana cintanya kepada kita...


wahai PENCIPTA
Salam kasih dan rindu dari hambaMu yang daif lagi kerdil ini...salam RINDU buat kedua IBUBAPA ku dan selamat malam SAHABAT....


p/s:::dedikasi khas untuk Penciptaku, ibubapaku, sahabat dan khususNya kepada majalah YEZZ...Salam....^^




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

‘DiGi iPhone 4SURE 4 ME’



COMING SOON!!


semua orang mahukan iPhone 4S nie....kalau cakap tak, jawabnya korang tipu la kan....fuhh memang berbaloi-baloi la kan kalau dapat yang nie..semua ada..naPe tak percaya???sila ke link ini iPhone 4S ...kat situ korang boleh la tengok specification untuk  iPhone 4S   nie.....


yelar la kan..aku tak pernah pakai henset yang beribu-ribu bagai...lagi-lagi  iPhone 4S   macam nie.. so kalau dah ada aku bersyukur la...sebab semua menjadi senang....sekarang dunia digital..aku tak nak ketinggalan..hoho lagipun  iPhone 4S   nie banyak kebaikan dari keburukan??hakssss yer dok??lagi satu aku boleh snap picha kau dimana-mana jer..kualiti gambar pun bagus..korang tahu la kan hobi aku suka snap gambar....opsss sila jangan menyampah okey...sebab korang pun lebih kurang sama jer..yer dok??Lolzzz..:P


antara sebab-sebab aku mahukan iPhone 4S::

aku suka bergambar..
aku suka online Facebook dan blog..
dapat terima email dengan cepat tanpa buka lappy bagai...
boleh 3G dengan orang kesayangan!!...
lagi lagi memang banyak lagi..tak terkata..aum!!

nah boleh la snap picha macam nie...tadaaaa!!


haksss......sekarang dah bersedia untuk menerima "PENAMPOR" !!Lolzzz..:P




Mood : iPhone 4S !!







p/s::mencuba tak salah kan??:)





SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla


Assalamualaikum...

walaupun tengah kesibukan...aku tetap nak bukak blog kesayangan aku nie..tiba-tiba lak nak join giveaway...hohoho lama dah aku tak join weh....kali nie aku tak nak lepaskan peluang nie..lagipun bukan susah pun syaratnya...apa lagi jom ler sama-sama menjayakan 'END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla'...semua nie atas nasib okey sebab Pemilihan akan dibuat by random.org.....mungkin rezeki korang dekat sini..hadiah pun lumayan!!..:)



klik sini!!..

  1. Follow blog CA dulu - DONE!
  2. Buat entry END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla - DONE!
  3. Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini - DONE!
  4. Tag 3 orang blogger.Make sure diorang tahu about this Giveaway - DONE!
  5. Like fan page CA - DONE!
  6. Wajib tinggalkan link entry korang di ruang komen  - DONE!
  7. Copy senarai sponsor dalam entry uolls and LIKE for pages or FOLLOW for blog. - DONE!
  8. Senarai sponsor (ada 30 kesemuanya) :
dengan ini aku nak tag :

papai..semoga berjaya!!..Nite..=____=




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Outing & Gathering :: JURUFOTO, JURUMEKAP & TALENT 2011


hye assalamualaikum semua....


hoho hari minggu nie korang buat ape eh??mesti masing-masing ada aktiviti tersendiri...kan??tipu la korang tak der buat apa-apa..humm sebenarnya aku masih tension dengan keje yang masih berlambak...lagi 1 minggu aku nak balik kampung...memang happy tapi sebelum balik tu tentu lak aku kena selesaikan semua keje tu..selagi tak selesai , selagi tu la aku tak boleh balik kampung...huksss sedih wesss..T_____T

sebenarnya tajuk entry aku nie pun dah basi agaknya...lagipun picha aku tak der sangat...tu aku tak beriya-iya sangat nak upload..hihi sekarang aku rajinkan diri untuk buat semua nie sebab aku rasa tak best jer kalau aku tak buat entry baru dalam sehari..okey3, busy memang busy tapi aku tetap sayangkan blog aku...ekekekeke

sebab apa aku join event nie??

sebab ianya dekat jer dengan tempat aku, senang aku nak pergi..hoho naik bas..ekekeke pastu FREE dan ada sponsor untuk baju..cuma bawa diri jer..hoho walaupun kurang berkeyakinan...aku redah jer sebab aku bosan sangat hari minggu....tu jer..lagi satu CT ADA pun ada gak..so xder la kesorangan...:(


moh la kita layan picha jer..aku tak mau nak pok pek sangat..nanti korang bosan dan terus tekan butang X..betul tak??hehehe

Penganjur :: Studio Mediakreatif & Aleeya's TouchTaman Tasik Shah Alam


sesi taklimat..sebelum acara menconteng muka bermula..:P


selepas di conteng???erk??? mekasih sis Zee Hedzline aka MUA....=____=


kali pertama pakai macam nie..terasa tak sabar nak tutttt..ehem ehem


mua dan talent..^^


dapat kawan baru...:)


my MUA!!....Sweet kan...:)


dayang-dayang..:)



TERIMA KASIH kepada SEMUA yg terlibat!!

Senarai Penaja : -

Majalah STAILISTA
Galeri Warisan Bonda Ayum Sirotul Andam
AAISALOON
Nine To Nine Hair Studio

TERIMA KASIH kpd JURUFOTO-JURUFOTO, JURUMEKAP-JURUMEKAP serta TALENT yg TERLIBAT...^^

P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Sophea Isabella si jantung hati Dr Sheikh Muszaphar...



hye assalamualaikum semua...^^

huksss aku nak mintak maaf dengan korang semua sebab akhir-akhir nie aku memang sibuk giler..minggu nie la sibuk dengan presentation, test, kuiz, dan bla bla....sampaikan aku rasa diri aku pun tak terjaga..hoho masa nie la  jerawat chumel mau bertepek atas dahi nih...Ohh tension nye.. nasib baik satu jer..kalau banyak tak tahu la macam mana...huksss so aku kena CoOl??yer dok???......Lolz dengan kesibukan yang ada aku tetap nak update blog sebab aku sayang dengan blog aku...aku tak nak blog aku nie ditumbuhi lalang-lalang dan serangga yang  boleh menyebabkan korang tak mau singgah blog aku...eh ada jugak g2 eh??hohoho ada la kOt..=___='


pagi tadi aku pergi shooting untuk final projek french..hoho memang chapet Oh....asyik nak tergelak jer...dah la skrip tak ingat..main bantai ker...so kitorang shooting dekat space U8 jer...tak kenal lagi kat mana??so klik sini Photoshoot dan Tangisan Ombak Rindu...:)

nanti aku update pasal tragedi 'shooting' tuh..eh tragedi??hoho gimik jer...abaikan!!!...jom kembali kepada topik asal....korang kenal tak Sophea Isabella tu siapa??eh aku pun sebenarnya tak kenal..tapi godek-godek FB pagi tadi terjumpa la anak Dr Sheikh Muszaphar dan pasangannya...fullamakkkk memang chumel lah..puteh sih...macam anak cina..opssss rupanya dah ada anak....hoho eh eh tengok la mak bapak dia siapa lak kan??dua-duanya kacak dan cantik..hasil nya tadaaaaaaaaaaa....memang la chomel....

so jom layan jer picha keluarga bahagia nie...auwww!!
semua picha nie aku cilok dari Dr Sheikh Muszaphar FanClub!!


NONA shoot..^^

"Tingginya darjat suami ditentukan oleh perjuangannya menjadi pemimpin rumah tangga, sehingga dituntut menjadi teladan yang baik bagi keluarga yang dipimpinnya."




Born on the 21.07.11...




"Rasul saw bersabda, paling dekat dengan ku kedudukannya kelak pada hari kiamat adalah orang yang paling baik akhlaknya dan sebaik-baik kamu ialah yang paling baik terhadap keluarganya."



"Sebahagian dari kesempurnaan kebahagiaan di dunia adalah memiliki keluarga yang bahagia."


semoga keluarga ini bahagia di dunia dan akhirat...insyaALLAH  Sophea Isabella menjadi anak yang solehah dan mengikut jejak langkah kedua ibu-bapanya..Amin~~~


P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

saya suka bila awak cemburu...^^



Hye semua… 

Kali nie aku nak kongsi satu website nie yang banyak bercerita mengenai CINTA….hoho sekarang ni aku siap bagi maksud cemburu ok!!....hakssss 

Kalau korang nak tahu Sifat cemburu nie adalah naluri manusia yang sememangnya amat sukar dibendung. Hoho perkara nie memang tak boleh di elak la kan bila hidup berpasangan…tu aku mengakui… ^^

Fuhh Ramai yang beranggapan bahawa orang perempuan kuat cemburu. Erk???aku rasa 2x5 jer lelaki dan perempuan nie…tu dari segi pengalaman la kan….so, kita perlu la bijak dalam mengawal perasaan cemburu. Jadi fikir-fikirkanlah yang mana baik dan yang mana buruk!… 

eh picha aku dengan si nanie ,gewe nak cemburu jugak ke??Lolz memang hampeh la kan??:P

jom check sama ada betul tak dengan korang semua...:P
yg aku BOLD tu pernah terjadi kat diri aku..ngeh3
tapi aku suka bila si DIA cemburu..kenapakah??tolong jawab boleh???Lolz



Tanda-tanda seseorang tu Cemburu 

  1. Dia menelefon beberapa kali sehari dan marah apabila kamu tiada...
  2. Dia menelefon kamu semasa kamu sedang sibuk dan tetap mendesak mahu bercakap dengan kamu. 
  3. Dia menuduh sesuka hati bahawa kamu telah keluar dengan lelaki/wanita lain. 
  4. Dia selalu mengintip dan cuba mencari peluang untuk mencari kesalahan kamu.  
  5. Dia mengugut membunuh diri jika kamu meninggalkannya. 
  6. Dia hanya mahu kamu sentiasa bersamanya dan marah walaupun kamu keluar dengan kawan-kawan lelaki/wanita yang lain. 
  7. Dia tidak suka pergi ke majlis sosial kerana bimbang lelaki/wanita lain tertarik kepada kamu. 
  8. Dia menyoal seperti seorang polis ke mana kita pergi dan dengan siapa.
  9. Dia bermasam muka jika kamu kerja lebih masa. 
  10. Dia tidak peduli dengan penjelasan kamu. 

Tip Mengawal Keadaan Pasangan Yang Cemburu 
  1. Jika pasangan kamu mula menunjukkan rasa cemburu, jangan terbawa-bawa dengan sifatnya itu. Mungkin kamu tidak perlu menjawab setiap soalannya. Lebih baik berdiam diri saja daripada terus menyemarakkan kemarahannya. 
  2. Terima hakikat bahawa dia tidak berniat untuk melukai hati kamu. Mungkin ini sifat semulajadinya dan jangan ambil hati. 
  3. Cuba sedaya upaya kamu untuk membina keyakinan diri. Puji dia jika perlu. Minta nasihatnya dan salurkan rasa cinta kamu. 
  4. Jangan berfoya-foya dengan wanita/lelaki lain.!! Ini hanya membuatkan situasi lebih sukar. Apa yang dia perlukan adalah sokongan yang berterusan. 
  5. Berbincang dengan pasangan tentang perasaan cemburunya.

Jom Atasi Sifat Cemburu !!
  1. Hormati perasaan pasangan kamu. Dia juga mempunyai hak untuk menilai kecantikan wanita/lelaki lain.
  2. Bagi diri sendiri masa untuk mengatasinya. Jika kita memang seorang yang cemburu, usah berharap kamu boleh berubah dalam masa yang singkat. 
  3. Tuliskan apa perasaan kamu apabila kamu merasa cemburu. Marah? Tidak tentu arah? Menangis? Geram? Rasa malu? Adakah kamu ingin meneruskan hidup kamu dengan cara ini? Jika jawapannya tidak, maka berubahlah segera. 
  4. Cuba fikirkan bagaimana cemburu kamu meledak. Adakah adil kamu menyisihkan si dia daripada orang lain? Bukannya sesuatu yang teruk andainya dia senyum dengan orang lain. Bina keyakinan diri. Kita mungkin rasa tidak selamat jika bergantung kepada si dia. Luaskan persahabatan dengan orang lain.

credit to Cintadearhaniey...^^


P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Wordless Wednesday #3 : My Baby Boo ...





cute tak???chumel tak???hehehehe


P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Segmen up follower dengan sepantas kilat



Assalamualaikum w.b.t :)

klik banner nie..^^


Jom join segmen ni reramai ! 
yang pasti akan mengempak blog korang ! korang nak tahu kenapa ? sebab nama segmen ni pon 'segmen up follower dengan sepantas kilat' .so follower korang pon akan bertambah sepantas kilat ..puas ? zass . belom cuba belom tahu kan ?



' BELOM COBA, BELOM TAW ! '

P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 






SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

Cinta Adam dan Hawa....




My dear Adam,

"You don’t have to drive any BMW or Mercedez or Skyline to be gorgeous. Be an imam in prayers. That’s how I define gorgeous. You don’t have to have nice voice and hush me with lovely songs to woo me. Recite the Kalamullah, Al Quranul kareem. That’s how i would melt. You don’t have to be rich for me to love you."

Sincerely,
Your love, Hawa.


credit to : KEMBATOLO..^^

P/S : Jangan lupa join contest yang pertama dari aku sendiri…=) 




SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...