Masam manis KELCHEFF2011 Vs GreenV

(KAMI IKHLAS MEMBANTU)



Lalalala..alhamdulillah aku terpilih menjadi sukarelawan sepanjang KELCHEFF berlangsung…xsangka, ingatkan xterpilih…wink**



(Ubay Qnet dan Dato Muez Sabri selalu je buat lawak)


So tugas aku sebagai PAPA TANGO..hiksss mesti korang pelik kan???
Ok lar….PT means Penyambut Tetamu…ahai penyambut tetamu la sangat…..muka aku sepanjang KELCHEFF ni adalah tolong peniaga dari China ok!!..susah betui untuk berkomunikasi….adduss so pandai2 la memahami nye yer..:P

Firt day menjalankan tugas sebagai sukarelawan mmg bersemangat giler…biasa la kan kita keje ni kena la ikhlas….boss jemput duduk pun xmau..berdiri jer..hah amek kau bila balik umah terus tido…mmg lenguh kaki ohh…..setia la konon..:P



(WANTED!!)


(Muka tengah ponteng taklimat petang!!langsung xbersalah..euwww!!)


Memang happy giler lah sepanjang KELCHEFF berlangsung…dapat kawan baru dan dapat pujian dari boss…’awk bagus’…!!!..ngeh3 kembang hidungku…dan satu lagi “ayah n mak awk ada keturunan cina ke??’..nah amek ler….owwhh no no no no..langsung xder….melayu asli ok!!..tp xper sekurang2nye ada gak orang tnye soalan mcm tu…hihi yang tnye bukan sapa2 pun..anok pinok sep cino ore klate kato..hahaha  tu orang china sendiri tnye mcm tu…kembang hidung..muehehehe



(boss kat depan booth aku ni mmg baek hati!!..dengan aku pun dia belanja..)



(Muka budak baek join gotong royong di pasar ct khadijah..)


Yang paling bahagia ada gak orang china ni cakap’ u are beautiful’ ngeh3..pandai yer budak ni  buat ayat..umur mmg la dah 18 tahun..tp Nampak sebaya aku ok….ehem hensem gak..gatai!!!....

Ok..ramai gak aku jumpa member FB di KELCHEFF..ada yang cam ada yang x…so sorry weh lau xprasan….kadang2 byk sgt customer…hummm xsempat melayan member2 aku ni..bukan sombong okey!!...T____T






(ini la jojo..dia tersangat baek…cantik + comel tau..suke je tgk dia..)



(Aum3!!)



(Mcd lepas dapat gaji..jgn jelssss tau!!...)
Yeah!!!


Kawan baru….ramai gak la….ngeh3 semuanya xsombong…sporting habis….yg penting group kami sentiasa tolong menolong….ngeh3

Last day KELCHEFF mmg sedih…semua kenangan akan ku simpan…yg gurau2 tu mmg aku bahagia sgt….terutamany Ubay Qnet dan Muez selalu je buat lawak..mmg xkan boring sepanjang aku bekerja…..

Moh kita layan pic sepanjang KELCHEF2011tu….xmau dah sedih-sedih..:’(



(Jual3….3--> Rm10..ngeh3)



InsyaALLAH di laen masa kita ketemu lagi…tringat kat gadis china ema dan jojo…dengan diaorang la aku paling rapat….wlpun kadang2 aku xfaham ape yang diaorang cakap..hihi

Layan!!


Kami adalah sukarelawan
Kami berkhidmat sumbang tenaga
Ganjaran bukanlah ukuran
Kami Ikhlas Membantu segala

Salam disambut tangan dihulur
Wajah ceria sepanjang masa
Bersatu hati berpadu tenaga
Kami Ikhlas Membantu selama

Green-V terus melangkah
Ikhlas membantu komited sentiasa
Green-V semangat membara
Ikhlas membantu tak kira masa

Selamanya siap sedia
Etika, disiplin, jujur setia
Bergandingan tak kira bangsa
Menjulang aspirasi mulia

ASSALAMUALAIKUM...^^


                                   

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

.:Blogger yang comel & cantik:.

hye.....di saat aku menulis entry ni aku belum makan lagi tau....jam dah menunjukkan pukul 3.00 p.m..ehem xterasa lapor pun..mybe effect makan lewat malam semalam kot dalam pukul 12 a.m....hauhau mmg berani ah makan time tu.....dah lama dah xmakan malam..ehem diet katakan.....xper la,skali skali apa salahnya kan.....emm lagi pun 'kuew tiow lakna' semalam mmg makanan favourite aku...wink** kamoo lak macam mana???

opsssss lupa tujuan asal aku...sorry2....maafkan aku...hikssss taaaaaaaaaaaaaaadaaaaaa.....entry kali ni aku nk cite pasal blogger yg comel dan mmg dikenali lah...kalau xcomel pun cantik, semua adalah..mmg aku suka tgk diaorang ni..ehem dan selalu stalk blog diaorang.....aku sebagai perempuan pun geram tgk diaorang nie..apatah lagi lelaki kan...ok kita mulakan dengan yg pertama ???

1. IRINE NADIA MARCELLO...<--------Link!!

 Ok..tengok la cara dia dressing....gojess giler...emmm orang lak mmg ciut miut lah..haksss geram nk cubit pipi tu.....tapi xboleh, ni anak orang..hihi lau anak aku boley lah..^^


 tapi setahu aku, si irine comel ni dah bertunang..ehem melepas la siapa yang duk syok kat dia tu..hihi ok!! sapa kat nie study uitm melaka???...jeng2 boley la jumpa irine kan..face to face....hihi untung lah..^^ 

bagai pinang di belah dua la dia orang nie.....ehem perfect couple...semoga bahagia yer...opsss ni link fb irine Nadia Marcello dan tunangnya....tapi aku sendiri xdapat add irine ni.....dah lama dah tunggu dia approved..tp xper aku leh stalk irine kat blog dia..hehehe.<------Click sana yer...

2. FATIN LIYANA ASRI...<-------Link!!


aumm3 mmg cun lah fatin liyana nie......ok setahu aku fatin blajar medic di indonesia..dan sekarang dah kembali ke tanah air .....opsss dah jadi model tau sekarang...ehem ciri-ciri orang yang berjaya....mybe sekarang ramai photog yg duk usher dia...hahaha memang laris la fatin liyana nie.....macam pisang goreng panas je...aummm lapo la plop..^^


 emm tengok..buat muka macam ni pun masih lagi comel......hihi mmg natural beauty la si fatin nih....cara dressing  pun memang bijak.......perfect...simple but nice...^^


3. NURUL BADIAH LAI <--------Link!!


lawyer ok!!...

perghhhhh memang hebat la nurul nie......hehe orang terengganu memang lawa.....siyessss anak mak angkat aku pun lawa..hehehe mmg orang ganu kiter ni mmg cantik2 ke??hehe mybe keturunan kot...blog dia pun memang famous...banyak tips yang berguna..aku sendiri pun enjoy bila baca entry dia...coz banyak maklumat yang kita dapat especially mengenai keyakinan diri, life, couple dan macam2 lah....


one more, nurul pun mmg part time model..semua pic dia cun2.....ehem dah macam model professional..memang bab posing mmg cun ah...ehehe setahu aku nurul dah ada buah hati..melepas la kau orang..ekekeke  ok next!!!....^^

4. NURUL AIN ABD SALAM...<-------Link!!!


 comel kan kak ain nie.....tomey sgt3...x-student UM..setakat tu jelar aku tahu....


tgk.....lawa kan..ni pic masa kawin..kekke aku maen agak je..yg penting kak ain pakai dress kawin masa nie so dah kawin tau..he3 masih dalam mood bulan madu..hehe untung lah husbnd kak ain....



mmg serasi la diaorang berdua...swee sgt....so, semoga kekal hingga akhir hayat yer..ehem cepat2 la dapat baby...^^



ok ..dah habis sudah..hihi next time la aku cite lagi...xlarat dah..aku bukan nye ada idea sgt utk buat entry baru...maaf yer if ada byk yg salah....^^

yang penting diaorang ni comey sgt....papai!!!



lau sudi click la sini..
|
|
|
v

=_____=v

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

.::Cintaku Milik Siapa::.

Copy Paste...:))


(credit to pak cik photog....ehem kalau lah aku boleh terbang bebas seperti burung di atas sana!!!)

Sekian lama aku mencari ,
sudah puas aku menanti,


namun sehingga kini belum ku temui cinta sejati,
bukan ku harapkan jejaka kayangan,

tidak ku dambakan putera idaman,
yang ku cari hanyalah cinta sejati,

menemaniku hingga ke akhir hayat nanti,
hingga kini ku masih lagi tertanya -tanya cinta ini milik siapa,

bilakah kan ku temuinya,
cinta sejati penawar jiwa... 

dicipta oleh: Myazaki Hs
diubahsuai oleh : Love Patzzi^^

source:::
|
|
v


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...