.:Go Go Go Convocation Ole Ole Ole:.


ASSALAMUALAIKUM ..

HYEP!!


(teruja nyer bila dapat bunga...)

sejarah dalam hidup aku..segala penat lelah untuk dapatkan segulung diploma akhirnya termakbul...haksss..memang dugaan tu byk la kan untuk habiskan diploma nie...hummm now degree lak...xthu la macam mana tu....perlu lebih bersabar dari diploma dulu....dugaaan tu banyak..tambah2 berjauhan dari family...emmm masa konvo nie family aku xdapat hadir...sebab ada masalah tertentu yang xdapat dielakkan...so aku kena faham la kan...xkan nak marah la kan...


(ni mksdra aku!!)

yang hadir nye my BFF dan mksdra aku yg tinggal kat klang tu...nasib baek diaorang hadir..lau x, aku xnk konvo dah...:(

(BFF)

so, tq eh kepada yg hadir tu.....happy sangat....walaupun family tiada di sisi masa nie...


(my friends...!!)


(ini bunga yer anak2!!!..haksss)

(ehem3!!)


(muka sedih sbb ma abah tak dapat datang!!!)



okeng la......next time aku upload lagi pic konvo.....hehhe..ni je dulu eh..bye bye!!...:P

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

..::Pantai Remis::..




tidak ku sangka kat klang pun ada pantai eh..ingatkan sepenuhnya bndar yang dipenuhi bangunan-bangunan dan bla bla bla....


masa mula sampai kat pantai tu terkejut gak la rupanya cantik dan pantainya pun bersih...xsama dengan pantai kat kelantan....cun ohh lau buat photoshoot kat sini....:)

nasib baek aku bawak kamera, tp........

geram ah sebab mula2 kamera aku jemmm..arghhhhhhhhhh..sabor jelar...setelah ku usap2 and kiss kamera aku nie dengan automatiknya tiba-tiba boleh guna..gatai rupanya kamera aku nie...tp xper,aku sayang bangat sama kamera aku nie....dengan adanya kamera nya segala memori akan tercipta...pewiiiitt..Alhamdulillah....


(mmg muka xleh blah la...nk pandang depan xdapat coz silau sangat..T___T)

gembira nya hati..boleh la aku posing puas2 and tunjuk kat member blogger aku nie...betapa indahnya pantai remis.....rasanya nak pergi lagi...tu pun lau ada orang nak tolong bawakkan...sebab aku pencinta alam, suka tempat2 yang cantik.....nyaman............


(subhanallah....cantiknya...ni aku xedit ok..originaL pic)

jom ah kita layan pic aku nie....tu pun anda kesudian..lolz.....xsuka cepat2 tekan pangkah kat blog aku nie eh..hehehe.....tapi tolong la jgn kejam ngan aku..if aku ada buat benda yang salah tolong la tegur..okey???



(control ayu!!!..menci mak!!!)


(tgk kat blakang tu.....laut yang ,membiru..huhuhu suka ohh jumpa pantai...)


(sempat lagi aku jiwang kat tepi pantai.....gedik!!!...tp mmg saya cintakan dia pun..)


(ada orang cakap, hati-hati nanti jatuh!!!degil..nasib bek xjatuh..hiksss)


(senyum xperlu kata apa-apa..senyum!!!!..:P)


baay bye lah...dah boring dah upload pic nie...letih den..:)

jumpa d next entry ehhh..dadadada!!!


>________<

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...