..::::cinta sempurna::::..


Aku manusia lemah selalu terjatuh
berbeda aku dari mu
kau berdiri teguh
aku serba tiada aku kekurangan
dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan....

Sempurnanya sifatmu tulusnya hatimu
jujurnya niatmu
tingginya kesabaranmu
lepaskanlah diriku
kerna aku tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna
darimuu
darimuuu…oahh…

Bukan aku tak pernah mengerti dirimu
kusanjung setiap kata cinta kau berikan aku
hilangkan rasa itu akhirkan semua
dan bila kau sedar aku hilang dari kewujudan.. Oooo

Sempurnanya sifatmu tulusnya hatimu
jujurnya niatmu
tingginya kesabaranmu
lepaskanlah diriku
kerna aku tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna
darimuu
darimuuu…oahh…

hauhau...sedap x aku nyanyi???..hihi..
werk,,,sajer nk gedik geduk...
sowie..

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

.:::::SHOOT + SYOK SENDIRI:::::.


K.A.M.I




-My Best Friend-

 
Lalalalala......hujan!!!!



disaat aku mulai mencintai diriMu...


dah macam model dah..:)



...credit to my friend aka miz edah....


















Bye-Bye-Bye..

P/S::::::jangan kutuk KAMI....hehehehehe



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

.::::DUGAAN HIDUP +++++++::::.

.::PART 1::.


04/02/2011

first time aku xcident..adoiiii mmg terkejut giler la...
alhamdulillah, nasib baek aku xder ape2...lau tidak terpaksa tunda pengajian aku nie....

tp....

adik kecayangan aku lak yang dapat sakit.....
bahu kanan nye patah akibat dr xcident tu....
sedih..
tp ape nk buat dah takdir...

aku doakan semoga adik ku cayang nie cepat smbuh dan dapat pampasan dari xcdent tu..
tp lambat lagi la dapat pampasan tu.....:(

p/s::::bukan aku yang bersalah k...yang bersalah kereta honda jazz no plat BHG, no tu biar la rahsia k...hohoi

.::::PART 2:::.
Kalau yang ada terase hati + sakit hati + kecil hati ++++++...


Maafkan LAH...:(



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

SWEET BABY…




Salam satu Malaysia semua…

Emmm makin harI makin malas aku nk update blog nie…
Sbb xder sgt info yang dapat di kongsi….

So untuk entry kali nie aku nk cite pasal baby yang sweet sgt bagi aku..
aku berharap bila aku dah berumah tangga nanti dikurniakankan baby macam nie la…



insyaALLAH…
dengan izin ALLAH S.W.T….

Nie aku nk citer pasal auntie aku yg pernah melahirkan anak yang putih gebu dan comel….my Auntie pernah bercerita masa dia tgh mengandung dulu, die mengidamkan merpatih putih goreng..
yummmmy…
sbb tu dapat anak yang putih gebu nie…
Kan kalu kita tgk burung merpatih putih tu comel dan mmg warna putih kan..:)




Tp bila auntie aku nk melahirkan anak kedua,dia masih mgidamkan burung merpati putih goreng…
So, husband dia pun cari la burung putih nie..last2, xjumpe..
Yang ada Cuma burung merpati hitam…
So, akibat mengidam sgt …. my auntie pun makan la yang merpati hitam goreng nie…

Last2, lahir la seorang bayi yang berkulit gelap sikit dari abang nye tu…hihi

Moralnye:::betul ke makan burung merpati putih dapat lahirkan bayi yang berkulit cerah????.....dan betul ke masa kita mengandung xboleh makan kicap..sbb nanti akan lahir bayi yang berkulit gelap???hihi

jom kita share pendapat…



(bersyukur nye aku if dapat anak yang macam nie….anak yang soleh-solehah yang mentaati kedua ibu-bapanya…)..insyaALLAH.





Bye-bye-bye…!!!.

SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...