I LOVE THIS SONG.....

Lirik Lagu Dadali - Disaat Aku Mencintaimu


Mengapa kau pergi, Mengapa kau pergi
Di saat aku mulai mencintaimu,
berharap engkau jadi kekasih hatiku,
Malah kau pergi jauh dari hidupku,

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….

Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,

Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta.....


~END~


(>.<)V...<3


SMS/WHATSAPP: +6010-8931044

TIBA-TIBA AKU……….


MINAT BOLA “GOMO KELATE GOMO”

 
….30/10/10…

Adusss…nape la tiba2 je aku jd minat bola…..
Pelik tapi benar..

Selama ni aku xpernah pun bersungguh tgk bola…
Uikkk…Siap jerit2 lg…memalukan jerk..

Tp geng kelisa hostel (baity, linda, lin, jiera, kak yuz, kak sha, dan kak madi) lg teruk…hihihi
Siap terlompat2 atas sofa lg..
Nasib bek sofa 2 xrosak…iskkkkk memalukan jerk…hahahaha

And nasik baik gak kak mala tuan punye umah sewa aku nie xtgur kiteorang sbb wat bising..hihi

Thanks kak mala sbb sporting…>.<


Aku yang asal nye ngah study untuk paper ENT300 pom boleh je join geng umah umah sewa tgk bola……

Pada mula nye..’ apela budak2 nie..bising sgt..orang  k study pn xblh.iskkkk tension nye….
 
Tup top aku g join gak tgk bola…goooooooooo klate…!!!


Hahahaha..akhir nye 2-1..
Peace!! Caya la Kelantan…akhirnye menang gak eh..Alhamdulillah…>.<




B.O.L.A



Yang pakai spek merah ni macam penyanyi kumpulan sofaz la…
Ehem ada member aku sorang minat kat die….ehehehehe

 
Semangat kelate……B.A.G.US
GOMO KELATE GOMO


Tahniah semua!!!


SEP KELATE


TIKET…


 
Berbangga nye aku….hihi
Gooooo kelate…



Terima kasih kepada HAIRUDDIN OMAR…



 BAGUS…SOLAT TIDAK DI LUPAKAN…..hihihi


 

Unik dan pelik…hihi
Semangat lorrrr…

AKHIRNYE KELATE MENANG…


YAHOOOOOOOOOOOO…



…SEKIAN SEMUA….
PEACE!!

^_______^V



SMS/WHATSAPP: +6010-8931044
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...